Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Nitro Flash Fury Chaos

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 436,-
Få igjen på lager
SKU
10172-20
   

Skyt skumbilene med dette Nerf Nitro Flash Fury Chaos-settet, utfør tøffe og kule stunts. Bruk blasteren til å skyte skumbilene i stor fart. Blasteren har plass til tre biler, før den må lades på ny.

Bilene er designet for høy fart og lange avstander.

Dette Nerf Nitro-settet inneholder:

  • En blaster
  • En rampe
  • Tre skumbiler med plasthjul
  • To mål
  • Seks hindringer

Alder: fra 5 år

Produktdetaljer
ModellC0788
EAN5010993374229
MerkeNerf
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.