Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Nstrike Hyperfire - skyter 5 piler i sekundet!

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 643,-
Utsolgt
SKU
20897

HyperFire er den kjappeste blasteren noensinne! HyperFire skyter fem piler i sekundet. En helt ny og motorisert mekanisme gir denne høykapasitetsblasteren helautomatisk lynavfyring med en rekkevidde på opptil 27 meter! Magasinet rommer hele 25 piler.

Nerf Nstrike Hyperfire er en helautomatisk, kraftig blaster, og den faste skulderstøtten sørger for et mer presist sikte. 

Inneholder:

  • Nerf N-Strike Elite HyperFire Blaster
  • 1 Magasin
  • 25 Elite piler

Detaljer:

  • Mål: 10,2 x 61 x 30,5 cm
  • Anbefalt alder: 8+
Produktdetaljer
ModellB5573
EAN5010994954826
MerkeNerf
Alder5, 6, 7, 8, 9, 10

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Her er noen andre produkter du kanskje liker!
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.