Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Roblox Jailbreak Armory - 2 blastere med 10 piler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 328,-
Utsolgt
SKU
07218-22

Disse to Nerf Roblox Jailbreak Armory blasterne er inspirert av blasterne som blir brukt i Roblox-spillet Jailbreak. Denne blasterpakken inneholder en spesiell kode som lar deg løse inn et eksklusivt element på Roblox. De to blasterene i fargen grønn og oransje har en lade knapp og er enkel å bruke, for og få deg til å skyte raskt. Legg inn en pil i pipen, trekk ned ladeknappen, og trykk på avtrekkeren for å skyte en pil.

Det følger med 10 Nerf-Elite piler, slik at du har nok til å lade om flere ganger. Del den andre blasteren med noen andre for å gjenskape handlingene i Jailbreak når dere går inni en kamp. Nerf Elite skum-pilene er perfekt for både innendørs og utendørskamper.

Inneholder:

  • 2 Nerf Roblox Jailbreak Armory - blastere i fargen grønn og oransje
  • 10 Nerf Elite-piler
  • 1 eksklusiv kode

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Briller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF2479
EAN5010993878819
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.