Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Roblox MM2 Dartbringer - 3 dart internal clip - blaster med 3 Nerf Elite dartpiler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
02227-33
   

Hent inspirasjon fra det populære Roblox-spillet og kombiner det med Nerf, og du får denne stilige Nerf Roblox MM2: Dartbringer blasteren med vinger. Blasteren inkluderer en spesiell kode som lar deg løse inn et eksklusivt virtuelt element på Roblox. Tre inn i kampen med en blaster som kan fyre av 3 piler på rad. Sett inn de 3 medfølgende Nerf Elite dartene, trekk tilbake, og trykk på avtrekkeren for å skyte ut 1 pil. Dartbringer kommer med 3 Nerf Elite skumpiler slik at man kan fullade våpenet med én gang.

Inneholder:

  • Nerf Roblox MM2 Dartbringer blaster
  • 2 vinger
  • 3 Nerf Elite darts
  • Eksklusiv online kode
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF3776
EAN05010994111595
MerkeNerf
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.