Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Star Wars Captain Cassian Andor blaster - 3 piler som lyser

-66%

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
66%
Kampanjepris 100,- Vår lavpris: 294,- Du sparer: 194,-
På lager
SKU
12202-76
   

Ta opp kampen mot onde krefter som Captain Cassian Andor med denne NERF-blasteren. Star Wars blasteren fra Nerf her GlowStrike-teknologien som får pilene til å gløde når de fyres av. Legg en pil klar, trekk håndtaket tilbake for å klargjøre pilen, skyt av gårde en glødende pil og hør på lyden av lasereffekter. 

Inneholder: 

  • Nerf Star Wars Captain Cassian Andor blaster
  • 3 Nerf dartpiler

Detaljer:

  • Mål: 4,3 x 27,9 x 20,6 cm
  • Batteribehov: 3 x AAA
  • Alder: fra 6 år
Produktdetaljer
ModellB7764
EAN5010993307494
MerkeNerf
Alder6, 7, 8, 9, 10, 11
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.