Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Star Wars Imperial Death Trooper - deluxe dart blaster med lys og lyd - 3 Nerf Elite selvlysende darts

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 581,-
Få igjen på lager
SKU
02227-11
   

Ta Nerf-kampen til en annen verden med denne stilige Nerf Star Wars The Mandalorian Imperial Death Trooper Deluxe blasteren! Elitesoldatene til Imperial Intelligence, Death Troopers, er kledd i spesial Strormtrooper-rustning med et mørkt, illevarslende glimt. Tre inn i galaktiske eventyr mens du forestiller at du er en del av elitedødstroppen med denne pumpe-blasteren som skyter glow-in-the-dark darts. Våpenet er inspirert av blastere sett i The Mandalorian live-action TV-serien på Disney Plus. GlowStrike-teknologien skaper lyseffekter og lader pilene for å få de til å lyse når de avfyres. Lad med 3 piler, pump, og trekk i avtrekkeren for å skyte 1 dart akkompagnert av lasereksplosjonslyder. Lydeffektene tilfører det lille ekstra til kampen.

Inneholder:

  • Nerf Star Wars Imperial Death Trooper blaster
  • 3 Elite darts
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 43 x 22 x 6 cm
  • Alder: fra 8 år
  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert)

Merk: beskyttelsesbriller anbefales (kjøpes separat).

Produktdetaljer
ModellF2251
EAN05010993824328
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.