Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Ultra Refill - 20 dartpiler

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 118,-
På lager
SKU
05206-159
   

Fyll op lagrene med denne refillpakken med 20 Nerf Ultra-dartpiler for Nerf Ultra-blastere. Nerf Ultra-dart er de lengstflyvende Nerf-pilene noensinne, og kan fly opptil 36 meter. Disse banebrytende dartene har innovative pilspisser, Aerofin-teknologi og Nerf Ultra-skum.

Nerf Ultra-dart fungerer kun med Nerf Ultra-blastere. Opplev standarden som følger med Nerf-skyting med Nerf Ultra-blastere og dart, det avanserte designet og ytelsen leverer ekstreme avstander, treffsikkerhet og hastighet. Ta leken til neste nivå.

Inneholder:

  • 20 Nerf Ultra dartpiler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Nerf Ultra-blastere selges separat

Produktdetaljer
ModellE6600
EAN5010993674527
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.