Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Ultra Dorado motorisert blaster med roterende sylinder - med 12 gullfargede darts

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 443,-
Få igjen på lager
SKU
10206-191
   

Start opp motoren og press inn avtrekkeren for å skyte 1 dart av gangen. Nerf Ultra Dorado blasteren har plass til 6 darts i den roterende sylinderen, som har åpning bak slik at du har full oversikt over hvor mange darts du har igjen, og dermed vet når du skal lade om. Nerf Ultra blastere tar spillet til neste nivå med avansert design og utførelse som leverer ekstreme avstander, presisjon og fart.

Med innovativ tupp, Aerofin-teknologi og Nerf Ultra skum kan disse dartsene hele 36 meter. Nerf Ultra Dorado blaster kommer med 12 Special Edition Gull-fargede Nerf Ultra darts. Nerf Ultra darts fungerer kun med Nerf Ultra blastere.

  • Nerf Ultra Dorado motorisert blaster
  • Blaster med roterende sylinder
  • Med 12 special edition gullfargede darts

Innhold:

  • 1 Nerf Ultra Dorado blaster
  • 12 Nerf Ultra darts
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Mål: 26,6 x 63,5 x 7,6 cm (HxBxD)
  • Batteribehov: 6 x AA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år
Produktdetaljer
ModellF2017
EAN5010993802371
MerkeNerf
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.