Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Ultra Strike motorisert blaster med 10 AccuStrike Ultra dartpiler

Nerf blastere - Nerf elite, Nerf ultra strike og Nerf N-strike

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 697,-
Utsolgt
SKU
03236-62

Lad opp til motorisert 10-darts blasting-moro med Nerf Ultra Strike blaster. Barna vil få en ekstra fordel i kamp og lek med denne blasteren med de 10 inkluderte Nerf AccuStrike Ultra dartpilene, de mest presise av Nerf Ultra darts. Det avtagbare magasinet rommer 10 darts som kan fyres av på rad mot motstanderen før omlading. Her kan barna skyte både raskt og presist når de skal ta opp kampen med motstanderen i Nerf-leker. 

Det er relativt enkelt å håndtere våpenet. Sett det ladete magasinet i blasteren, hold inne akselerasjonsknappen for å sette i gang motoren og press avtrekkeren inn for å skyte av gårde 1 pil.

Inneholder:

  • Nerf Ultra Strike blaster
  • Magasin
  • 10 dartpiler
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Batteribehov: 6 x AA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 8 år

MERK: Beskyttelsesbriller anbefales, selges separat

Produktdetaljer
ModellF6024
EAN5010994140229
MerkeNerf
Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.