Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Ultra Two - motorisert blaster med 6 Nerf Ultra-darts - skyter opp til 36 meter

-30%

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

30%
Kampanjepris 249,90 Vår lavpris: 357,- Du sparer: 107,-
På lager
SKU
05206-162
   

Opplev det ultimate innen Nerf-dartskyting og ta spillet til et nytt nivå med denne Nerf Ultra Two motoriserte blasteren! Nerf Ultra Two er en blaster med hurtig omladning. Seks-darts sylinderen er åpen bak slik at du kan se hvor mange dart som er igjen, og dermed har full oversikt over når du må lade om. Dette kan være en stor fordel i spillet da den lett tilgjengelige sylinderen gjør det enkelt å lade fortløpende, selv midt i kampstriden. Hold nede akselerasjonsknappen for å slå på motoren, og trykk på avtrekkeren for å skyte en dart.

Nerf Ultra blasters har avansert design og ytelse for å kunne gi ekstrem avstand, nøyaktighet og hastighet. Det inkluderer banebrytende Nerf Ultra-darts - de lengst-flyvende Nerf-dartene noensinne med en innovativ flyspiss, Aerofin-teknologi og Nerf Ultra-skum. Darten kan fly opptil hele 36 meter! Ta på beskyttelsesbrillene (kjøpes separat) og ta spillet ditt til neste nivå med Nerf Ultra blasters og dartskudd.

Inneholder:

  • Nerf Ultra Two-blaster
  • 6 Nerf Ultra-darter

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år
  • Darten kan fly opptil 36 meter
  • Beskyttelsesbriller anbefales (ikke inkludert)
  • Batteribehov: 6 x AA-batterier (ikke inkludert)

Merk: Nerf Utra blastere fungerer kun med Ultra-darts.

Produktdetaljer
ModellE7921
EAN5010993784875
MerkeNerf
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.