Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nerf Ultra Visual Gear beskyttelsesbriller - med 10 dartpiler refill

Nerf blastere, beskyttelsesutstyr, utvidelsessett og tilbehør

Trefninger med myke skumpiler fra NERF blastere kan være en av de morsomste utendørsaktivitetene på en ettermiddag sammen med venner. Og har du plass kan, og får lov, kan lekene fra Nerf også brukes innendørs. Lek med Nerf blastere og dartpiler er like gøy for barn som for voksne, det er en fin måte å jevne ut forskjellene på, og selv i kampens hete fremkalles det mye latter. Prosjektilene er laget i lett skummateriale som er designet slik at de ikke skaper sår eller trenger gjennom huden. 

Utvid samlingen med små blaster-pistoler, gevær eller bygg dine egne varianter med tilbehør og utvidelser, men husk å alltid beskytte kroppen, hodet og øynene med NERF beskyttelsesutstyr. Lek med Nerf blaster leker er en morsom aktivitet, som skaper mye bevegelse gjennom lek - se hvordan barna koser seg mens de løper rundt!

Vår lavpris: 157,-
Få igjen på lager
SKU
07218-27
   

Fyll opp lagrene med denne refillpakken med 10 Nerf Ultra-dart for Nerf Ultra-blastere. Settet inneholder også et par med Nerf Ultra Vision Gear-beskyttelsesbriller som du kan bruke i Nerf kamper. Nerf Ultra-dart er de lengstflyvende Nerf-pilene noensinne, og kan fly opptil 36 meter. Disse banebrytende pilene har innovative pilspisser, Aerofin-teknologi og Nerf ultra-skum.

Nerf Ultra-dart fungerer kun med Nerf Ultra-blastere. Opplev standarden som følger med Nerf-pilskyting med Nerf Ultra-blastere og dart, det avanserte designet og ytelsen leverer ekstreme avstander, treffsikkerhet og hastighet. Ta leken til neste nivå.

Inneholder:

  • Nerf Ultra Visual Gear beskyttelsesbriller
  • 10 Nerf Ultra dartpiler

Detaljer:

  • Alder: fra 8 år

Merk: Nerf Ultra-blastere selges separat

Produktdetaljer
ModellE9836
EAN5010993794386
MerkeNerf
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.