Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nikko NanoTrax - fjernstyrt - 2.4 GHz - grønn

Nikko RC biler og kjøretøy

Nikko er en av verdens ledende produsenter av radiostyrte biler. Med lisenser fra Ford, Dodge, Volkswagen, Chevrolet, Porsche, samt unike biler og kjøretøy med en rekke spennende funksjoner og design. Blant Nikkos brede utvalg av fjernstyre bilder bør det finnes en bil eller et kjøretøy for enhver smak. Gå for en av de mer tradisjonelle bilene, velg et spennende kjøretøy som kjører like godt på land som på vann eller kanskje en beltebil som kan ta seg rundt og manøvrere på de fleste underlag. Bilene fra Nikko er testet under de tøffeste forhold for å sikre at den har den kvaliteten en Nikko bil skal ha.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 294,-
På lager
SKU
09173-54
   

Nikko NanoTrax er en liten og tøff fullfunksjons fjernstyrt beltebil. Bilen kan rotere på stedet, og kjører på to motorer. Fjernkontrollen er uten antenne, og rekkevidden er opp mot 40 meter. Det kan kjøre inntil 10 NanoTrax samtidig, da fjernkontrollen har 10 kanaler med automatisk kanalvalg.

  • Enkel å manøvrere
  • 360 graders spin
  • Hastighet: opp mot 7 km/t
  • Multiband: Inntil 10 biler kan kjøre samtidig
  • Størrelse: 150 x 120 x 70 mm
  • Anbefalt alder: 8+
Produktdetaljer
Modell90208
EAN011543902089
MerkeNikko
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.