Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nintendo Mini Anti-gravity RC Racer 2,4 GHz - Luigi

-20%

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

20%
Kampanjepris 434,40 543,- Du sparer: 109,-
På lager
SKU
04216-64
   

Har du noen gang lurt på hva som vil skje hvis en RC Mario Kart blir truffet av lynet? Den vil krympe naturligvis, det vil si - den gjør det skal man tro det fartsfylte videospillet fra Nintendo. Nintendo-verden presenterer gledelig mini RC Racer Luigi.

Kjør om kapp i standard-modus eller flipp til anti-graviditetsmodus for å gjøre tricks som wheelies og 360-graders spinning. Med full-funksjons styring og 30 meters rekkevidde kan du sette av gårde.

Inneholder:

  • 1 Mario Kart Anti-gravity rc racer - Luigi
  • 1 fjernkontroll

Detaljer:

  • Mål: ca. 16 x 22 x 18 cm
  • Batteribehov: 8 x AA-batterier (6 demo-batterier inkludert)
  • Frekvens: 2,4 GHz
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell08988
EAN039897089881
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.