Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Nintendo Super Mario Boo Mansion lekesett - med spøkelseshus og Fire-Mario 6 cm

-20%

Nintendo Super Mario leker - spenningen og magien fra Nintendo TV-spill

Nintendo, Nintendo Super Mario og World of Nintendo bringer magien, spenningen og underholdningen du kjenner fra Nintendo TV-spill til liv. Samle dine favorittkarakterer, la Mario og Luigi kjøre om kapp på bilbanen, de ikoniske figurene og detaljene gjenskapes gjennom leker, tilbehør og utstyr fra Nintendo. Nintendo, Super Mario og Luigi er like gøy for foreldre som husker dette som gode minner fra sin barndom, til barn og unge som opplever magien for første gang.

20%
Kampanjepris 300,80 376,- Du sparer: 75,-
Få igjen på lager
SKU
02217-83
   

Boo Mansion - eller spøkelseshuset - er et lekesett som er både gøy å leke med, og tar seg samtidig godt ut som pynt på barnerommet. Med dette settet som inkluderer blant annet Kong Boos spøkelseshus og en Fire-Mario figur, kan du spille ut ulike historier og scenarioer. Herskapshuset er hjemsøkt av boo-spøkelsene, og akkurat som i spillet må du hjelpe Mario i å unngå å bli tatt av disse. Hjelp Mario inn en av de fire dørene, og ta heisen som befinner seg bak i huset til å komme seg til en av de andre dørene. Pass på å ikke gå inn døren hvor det befinner seg en boo som er klar for å angripe. Kong Boo og resten av spøkelsene ønsker å beskytte huset sitt, så du må alltid være på vakt.

Inneholder:

  • Nintendo Super Mario Boo Mansion med fire dører og heisfunksjon
  • Fire-Mario figur
  • King Boo
  • 1 dør med skjult spøkelse

Detaljer:

  • Mål figur: 6 cm
  • Passer til andre Super Mario lekesett og figurpakker av samme størrelse
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell404284
EAN192995404281
MerkeNintendo Super Mario
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.