Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Oball Go Grippers Grip, Launch and Roll Train - togbane - 4 meter

Oball - motorikk-leken for babyer og små barn

Oball er aktivitetsleken som utfordrer barnets motoriske utvikling og øye hånd-koordinasjon. Oball er utformet for å passe perfekt i en liten hånd, og de store, gjenkjennelige hullene gjør den enkel å gripe. Oball babyleker aktiviseres de små med spennende farger og former som er enkle å gripe og holde. Oball aktivitetsleker til baby kommer i mange ulike former, fasonger og farger.

Vår lavpris: 687,-
Få igjen på lager
SKU
10195-39
   

Oball Go Grippers Grip, Launch & Roll Train – togbane er perfekt som det første togbanesettet til ditt barn. Dytt de små togene over skinnene, sus ned bakkene og bruk heisekranen for å løfte togene av sporet.

Dette kjempe morsomme togsettet fra Oball er designet i fine farger som gjør det ekstra spennende for de små barna. Togene er også designet i det karakteristiske Go Grippers designet hvor de store hullene sørger for god gripeevne når de små barna leker med togene.

Sett sammen skinnene på ulike måter å få nye togbaner og utforske. Dette lekesettet stimulerer til morsom og fantasifull lek, motorisk utvikling og rollelek.

Innhold:

  • Oball Go Grippers Tog med vogn 
  • 4 meter med togskinner 

Detaljer:

  • Mål Togskinner: over 4 meter 
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
ModellOB-10936
EAN0074451109360
MerkeOball
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.