Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Oball Mikke Mus lekesett - aktivitetsleke

Oball - motorikk-leken for babyer og små barn

Oball er aktivitetsleken som utfordrer barnets motoriske utvikling og øye hånd-koordinasjon. Oball er utformet for å passe perfekt i en liten hånd, og de store, gjenkjennelige hullene gjør den enkel å gripe. Oball babyleker aktiviseres de små med spennende farger og former som er enkle å gripe og holde. Oball aktivitetsleker til baby kommer i mange ulike former, fasonger og farger.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 364,-
På lager
SKU
10195-38
   

Ditt barn vil more seg i timevis med Oball Mikke Mus lekesett – aktivitetsleke. Rull den lille Mikke Mus bilen gjennom rampen å se den sprette fra den lille trampolinen. Lekesettet kommer i spennende farger og den lille bilen med Mikke Mus er i det hullete Go Grippers designet som gjør den enkel for de minste hender å gripe om den.

La barnet ditt utforske og leke med dette morsomme lekesettet fra Oball. Et morsomt, fargerikt og spennende lekesett for de minste. Lekesettet er perfekt for motorisk utvikling og det stimulerer til kreativ tenkning og fantasifulle øyeblikk.

Innhold:

  • Oball Mikke Mus lekesett med trampoline
  • Oball Go Grippers Mikke Mus bil

Detaljer:

  • Mål: L15,5 x B6,5 x H13 cm
  • Alder: fra 18 mnd.
Produktdetaljer
ModellOB-11601
EAN0074451116016
MerkeOball

LEGO-nyhetene for august i salg nå!

Se alle LEGO-nyhetene for august!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.