Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation 4 x 4 Off-road bil til dukke 46 cm - rosa og hvit - med bluetooth-høyttaler

-32%

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

32%
Kampanjepris 735,- Vår lavpris: 1 085,- Du sparer: 350,-
På lager
SKU
06218-07
   

Ta med dukkene på nye eventyr med Off Road-bilen fra Our Generation, enten om det er i byen eller langs kysten for å finne den perfekte strand hvor dukkene kan surfe. Our Generation Off Roader 4x4 er en stilig og robust bil for 46 cm høye dukker, og den kommer med mange fantastiske funksjoner.

Bilturene blir mye morsommere når man kan høre på musikk på veien og nå har bilen innebygde Bluetooth-høyttalere som kan spille av favorittsangene dine. Bilen kommer også med vindusviskere som beveger seg, frontlykter, bremselys og blinklys som lyser og gir mer realistisk lek på dagtid og kveldstid. Det følger med et surfebrett som kan monteres på det avtakbare takstativet, og tilhengerfeste kan brettes ned slik at du kan koble deg til Our Generation R.V rosa camper.

Inneholder:

  • 1 Our Generation Off Roader bil - med Bluetooth høyttalere
  • 1 surfebrett
  • Avtakbart takstativ
  • 1 brus

Detaljer:

  • For dukker 46 cm høye
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke og valp følger ikke med

Produktdetaljer
ModellBD37279Z
EAN062243314351
MerkeOur Generation
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.