Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Ayla dukke med langt hår - 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 413,-
På lager
SKU
06192-150
   

Our Generation Ayla dukken er veldig fokusert og bestemt når hun setter i gang med en ny oppgave. Når hun ikke baker med sin bestefar eller forteller vitser til vennene sine, elsker Ayla å ri på hest og øve frem mot konkurranser. Our Generation dukken Ayla liker å vinne, men hun mener at erfaringen er den beste delen ved å konkurrere. Ayla er kledd i cardigan over et rosa tyllskjørt. Hun har matchende rosa sko, hårtilbehør og strømpebukser. Øynene kan åpnes og lukkes, og hun har langt, mørkt hår.

Inneholder:

  • Our Generation Ayla dukke
  • Cardigan, tyllskjørt og sko
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Mål: ca. 46 cm
  • Our Generation dukkene har myk kropp, og lemmer i plast
  • Alder: fra 3 år

Ayla er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
ModellBD31008Z
EAN062243252615
MerkeOur Generation
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.