Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Catarina ridedukke med langt brunt hår - 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 392,-
Få igjen på lager
SKU
06192-149
   

Our Generation Catarina ridedukke elsker å holde stilen både på og av hesten, men hennes favorittstil er å kle seg opp i rideklær. Når hun ikke rir på hest er hun glad i søte kjoler og morsomt tilbehør som matcher. Catarina er klar for en dag i stallen med svarte støvler, quiltet brun vest, blå skjorte med rosa slips og bukser. Denne fasjonable og morsomme dukken er laget for endeløse timer med fantasi, lek og vennskap.

Inneholder:

  • Our Generation Catarina dukke
  • Klær for en dag i stallen
  • Støvler

Detaljer:

  • Mål: ca. 46 cm
  • Our Generation dukkene har myk kropp, og lemmer i plast

Catarina er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Merk: Hesten følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell945-131102
EAN062243328266
MerkeOur Generation
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.