Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Corgi hundevalp i bånd - med bevegelige ben - 15 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 195,-
På lager
SKU
06218-27
   

Our Generation dukkene og hundevalpene er de beste vennene! Our Generation Corgi hundevalpen er 15 cm høy, og har myk, lysebrunfarget pels med hvit mage og hvit farge på potene. Corgi valpen venter på å bli adoptert til et kjærlig hjem hvor en omsorgsfull dukke skal ta vare på den (dukke følger ikke med).

Hunden kommer med eget bånd og et stilig rutete halsbånd. Alt dukken trenger for å kunne ta med valpen til parken. Corgivalpen har bevegelige ben slik at den kan legge seg, riste en labb og mange andre positurer. Hva slags nye triks vil dukken lære corgi valpen nå? Dukkene vil ha det veldig morsomt med å ta med sin nye venn ut på nye eventyr.

Inneholder:

  • Our Generation Corgi hundevalp
  • Avtagbart halsbånd
  • Hundebånd

Detaljer:

  • Mål hund: ca 15 cm høy
  • Passer til dukker som er 46 cm høye
  • Bevegelige ben
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med

Produktdetaljer
ModellBD35192Z
EAN062243349674
MerkeOur Generation
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.