Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Deluxe dukkeklær - antrekk med hettegenser, gips og tilbehør - til dukker 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 272,-
På lager
SKU
06192-161
   

Ta ekstra godt vare på din Our Generation dukke (kjøpes separat) når den har skadet seg eller er syk med dette "god bedring" antrekket. Brukket bein er ikke morsomt for noen, men med denne fargede beinstøtten vil du hjelpe dukken slik at hun blir bedre raskere. Bruk den vaskbare markøren slik at dukkens venner kan skrive på gipsen. Disse kan tørkes av. Gi dukken et god bedring kort, slik at hun vet at alle tenker på henne. De koselige rosa leggingsene er gode å ha når dukken skal slappe av.

Inneholder:

  • Hettejakke
  • Tights og t-skjorte
  • Gips til foten
  • Tusj som kan tørkes av

Detaljer:

  • Passer til dukker ca. 46 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
Modell945-630284
EAN062243328457
MerkeOur Generation
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.