Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation dukkeklær - rosa Lama pysjamassett til dukke 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 208,-
Få igjen på lager
SKU
06218-22
   

Det er tid for leggetid og det betyr at det er på tide å ta på seg Llama Lubbaby pysjamasen. Our Generation Lama pysjamassett for 46 cm høye dukker gjør leggetiden morsom og hyggelig. Ta på dukken den søte rosa pysjdressen med trykte hjerter på. Den har en turkis glidelås foran, slik at du raskt kan skifte på dukken. Det følger også med komfortable tøfler i tilfelle dukken må opp på natten for å gå på d, og en søt liten lama kosebamse.

Inneholder:

  • Pysj-onesie
  • Tøfler
  • Lama kosebamse

Detaljer:

  • Passer til dukker 46 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: dukke følger ikke med.

Produktdetaljer
ModellBD30388Z
EAN62243405479
MerkeOur Generation
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.