Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Leah dukke med langt blondt hår og rideklær - 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 426,-
På lager
SKU
06192-148
   

Our Generation Leah ridedukke er klar for å utforske nye stier i sitt elegante ridetøy. Med øyne som kan åpnes og lukkes og blondt hår, er denne dukken av svært høy kvalitet et spennende tilskudd til dukkefamilien fra Our Generation. Our Generation dukkene har myk kropp, og lemmer i plast. Det blonde, lange håret rekker dukken til korsryggen, og hun har lysebrune øyne. Leah dukken er kledd i ridebukser, ridestøvler, en hvit skjorte, tweed vest, rosa skjerf og truser. 

Omsorg for hester er Leahs store lidenskap. Hun elsker å bli kjent med deres personlighet, og stelle dem til manen skinner. Når det er tid for ridetur er Leah den første på stien. Hun elsker å føle vinden i håret når hun galopperer. 

Inneholder:

  • Our Generation Leah dukke
  • Rideklær
  • Ridestøvler

Detaljer:

  • Mål: ca 46 cm
  • Alder: fra 3 år

Leah er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
ModellBD31062Z
EAN062243329539
MerkeOur Generation
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.