Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Millie dukke med langt blondt hår - 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 432,-
På lager
SKU
06218-09
   

Our Generation dukken Millie er alltid pent kledd og klar for bursdagsfest. Millie har unike gråblå øyne og langt, blondt hår som det er gøy å gre og style. Du kan også bli kreativ med frisyren hennes og gi henne et helt nytt utseende. Hun har på seg en vakker rosa glitterkjole, matchende fuskepels jakke og et søtt hårbånd med sløyfe.

Inneholder:

  • Our Generation Millie dukke
  • Kjole
  • Tilbehør

Detaljer:

  • Dukken er ca 46 cm høy
  • Our Generation dukkene har myk kropp og lemmer i plast
  • Alder: fra 3 år

Millie er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
ModellBD31252Z
EAN062243420700
MerkeOur Generation
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.