Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Nicola doktordukke med tilbehør - 46 cm

-37%

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

37%
Kampanjepris 342,- Vår lavpris: 542,- Du sparer: 200,-
På lager
SKU
06192-154
   

Omsorg for alle er Our Generation Nicola dukkens lidenskap. Denne doktordukken elsker å bli kjent med sine pasienter, og gi dem den behandlingen de trenger med et smil. Nicola har langt, brunt hår, legefrakk og tilbehør.

Fra en enkel legevisitt til røntgenbilder, morsomme opplevelser og eventyr er alltid god medisin. Dukken har langt, brunt hår, legefrakk, t-skjorte, rosa bukser og sko. Stetoskop, penn, termometer, røntgenbilder og annet tilbehør. Nicola har nakke, skuldre og hofter som kan roteres.

Inneholder:

  • Our Generation Nicola dukke
  • Lagefrakk, t-skjorte, bukse og sko
  • Stetoskop, penn, termometer, røntgenbilder og annet tilbehør

Detaljer:

  • Dukken er ca 46 cm høy

Nicola er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
Modell945-331119
EAN062243328303
MerkeOur Generation
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.