Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Sleepover Jovie dukke - 46 cm - med kanin bamse

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 432,-
På lager
SKU
06218-11
   

Our Generation Sleepover Jovie dukken elsker nattahistorier og overnattinger hos venner, og ligger alltid spent i sengen med kaninbamsen for å høre hvilken nattahistorie som kommer i dag. Jovie dukken har langt blondt hår med lysegrønne øyne. Hun har på seg et søtt pysjamassett med en langermet genser med kanintrykk på og rosa bukser. Jovie vet at leggetiden blir enda bedre hvis hun har med seg kosen sin, derfor har hun alltid kanin-kosebamsen sin med seg for å holde henne med selskap.

Inneholder:

  • Our Generation Sleepover Jovie dukke
  • Pysjamas
  • Kanin kosebamse

Detaljer:

  • Dukken er ca 46 cm høy
  • Our Generation dukkene har myk kropp og lemmer i plast
  • Alder: fra 3 år

Jovie er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
ModellBD31147Z
EAN062243350779
MerkeOur Generation
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.