Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Our Generation Violet Anna ballettdukke med tutu, tskjorte og balletsko - 46 cm

Our Generation dukker, hester, tilbehør og kjøretøy

Our Generation dukkene er del av en generasjon som drømmer stort. Dukkene fra Our Generation har hver sin personlighet, sine styrker og egenskaper - og ikke minst, sin helt egen stil. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Vår lavpris: 392,-
Medlemspris 342,-
På lager
SKU
06192-152
   

Our Generation Violet Anna dukken elsker å snurre og danse tåspiss mens hun virvler rundt. Hennes vakre rosa tutu vil gjøre ballettøvelsen til en drøm. Violet Anna er en del av skolens cheerleadere, hun liker all dans, men aller helst ballett. Violet Anna er en lidenskapelig jente som jobber hardt for det hun tror på. Hun er en god student i tillegg til danser. Ballettdukken er kledd i rosa tutu, sort t-shirt og ballettsko. Hun har øyne som kan åpnes og lukkes, og langt, blondt hår.

Inneholder:

  • Our Generation Violet Anna dukke
  • Rosa tutu, sort t-shirt og balletsko

Detaljer:

  • Mål: ca 46 cm
  • Our Generation dukkene har myk kropp, og lemmer i plast

Violet Anna er del av en generasjon som drømmer stort. Dette er en generasjon av barn som er fast bestemt på å forandre fremtiden ved å hjelpe andre og være tro mot seg selv. Med kunnskap, lidenskap og besluttsomhet er dette generasjonen der ting skjer. Dette er Our Generation!

Produktdetaljer
Modell945-131076
EAN062243306400
MerkeOur Generation
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.