Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Owleez Snowy hvit ugle - den interaktive uglen som kan lære å fly

-44%

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
44%
Kampanjepris 325,- Vår lavpris: 583,- Du sparer: 258.-
På lager
SKU
06195-50
   

Denne søte uglen kan du lære å fly. Til å begynne med vil Owleez bare ha kos og nærhet, den er også veldig komfortabel med å slapep av i reiret sitt. Drone med små sensorer  som aktiveres når du klapper og koser med den. Klapp Owleez på den lille magen hans eller på hodet og fuglen vil respondere med å le, lage uglelyder eller heve og senke hode. Noen ganger er Owleez litt redd og du må kanskje trøste han. 

Ved å klappe og kose Owleez som ditt eget lille kjæledyr kommer du nærmere det ultimate målet med lille Owleez. Nemlig at den skal fly. Denne lille uglen er nemlig en liten drone. Den har også muligheten til å vise følelser og øynene dens skifter farge og den lager små lyder som indikerer om den er redd, lei seg eller glad.

For å lære Owleez å fly må du svinge den gjennom luften i stor fart. Hold fuglen i hånden din og sus gjennom luften. Når Owleez er klar til å fly vil den gjøre et lite forsøk, men ikke vær bekymret om han ikke klarer det på flørste forsøk. Øvelse gjør mester. Owleez utvikler seg akkurat som en liten baby. Den har mange ulike stadier og til slutt lærer den å fly akkuerat som små barn lærer å gå. Er det ikke spennende?

Innhold: 

  • Owleez - Snowy (white)
  • Reir
  • Mat

Detaljer:

  • Mål: ca 15 cm høy
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6046148
EAN778988558836
Alder5, 6, 7, 8, 9
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.