Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Movie 3-i-1 spill - Lotto, Memo og Domino

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 124,-
På lager
SKU
05226-1
   

Dette kompakte 3-i-1 spillet fra Tactic er perfekt for alle Paw Patrol-entusiaster! Spillsettet består av klassiske, velkjente spill som er lette å lære seg og som fremmer læring, stimulerer observasjonsferdigheter og lærer barnet å vente på tur. 

Dere kan velge mellom å spille Memo, Lotto eller Domino med de velkjente valpene fra Paw Patrol Movie og Barne-TV. 

Inneholder:

  • PAW Patrol 3i1 spill - Lotto, Memo og Domino

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Spilletid: 15+ min.
  • Alder: fra 4 år
Produktdetaljer
Modell58821
EAN6416739588216
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.