Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Adventure Bay Speed Way - lekesett med 2 die-cast biler

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 684,-
På lager
SKU
06206-76
   

Opplev ekstra mye moro med PAW Patrol og True Metal Adventure Bay Rescue Way lekesett. Dette spennende utkikkstårnet har to sporveier og kan sende avgårde inntil seks 1:55 skala Paw Patrol True Metal-kjøretøy samtidig. I tillegg kommer settet med eksklusive versjoner av Chase og Marshalls die-cast biler. Kjøretøyene har autentiske detaljer og grafikk, fungerende hjul og metallstøpt materiale. De ser ut som kjøretøyene fra serien!

Plasser hele Paw Patrol-teamet på toppen av tårnet og kjør til unnsetning. Flytt på periskopet for å sette valpene i aksjon og slukke brannen i bunnen av tårnet. Se mens kjøretøyene svinger seg rundt tårnet på korktrekker-veien, aktiverer doble garasjestartere for enda mer action, eller bruk avlederen for å sende dem rett ned slipp-rampen. Samle alle True Metal die-cast for ultimat innlevelse og spenning!

Innhold:

  • PAW Patrol Adventure Bay speed way kjørebane
  • Chase die-cast bil
  • Marshall die-cast bil

Detaljer:

  • Skala: 1:55
  • Alder: fra 3 år
  • Dersom du ønsker flere biler til, passer die-cast biler fra Paw Patrol i skala 1:55
Produktdetaljer
Modell6058264
EAN778988309537
MerkePaw Patrol
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.