Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Adventure Bay Speed Way - lekesett med 2 die-cast biler

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 694,-
På lager
SKU
06206-76
   

Opplev ekstra mye moro med PAW Patrol og True Metal Adventure Bay Rescue Way lekesett. Dette spennende utkikkstårnet har to sporveier og kan sende avgårde inntil seks 1:55 skala Paw Patrol True Metal-kjøretøy samtidig. I tillegg kommer settet med eksklusive versjoner av Chase og Marshalls die-cast biler. Kjøretøyene har autentiske detaljer og grafikk, fungerende hjul og metallstøpt materiale. De ser ut som kjøretøyene fra serien!

Plasser hele Paw Patrol-teamet på toppen av tårnet og kjør til unnsetning. Flytt på periskopet for å sette valpene i aksjon og slukke brannen i bunnen av tårnet. Se mens kjøretøyene svinger seg rundt tårnet på korktrekker-veien, aktiverer doble garasjestartere for enda mer action, eller bruk avlederen for å sende dem rett ned slipp-rampen. Samle alle True Metal die-cast for ultimat innlevelse og spenning!

Innhold:

  • PAW Patrol Adventure Bay speed way kjørebane
  • Chase die-cast bil
  • Marshall die-cast bil

Detaljer:

  • Skala: 1:55
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6058264
EAN778988309537
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6, 7, 8

October Madness med elleville pristilbud!

October Madness med ellville pristilbud!

Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.