Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Air Patroller fly og helikopter med lys og lyd - 1 Robopup-figur

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 586,-
På lager
SKU
21456
   

Fly til unnsetning med Paw Patrol Air Patroller. Nå kan du fly og komme Adventure Bay til unnsetning på to unike måter. Med roterende propeller; Air Patroller forvandles enkelt fra et helikopter til et fly. Og for et ekstra spennende eventyr, trykk på knappen på toppen av Air Patroller for lys og lyd som følger deg på alle dine redningsoppdrag.

Ta med deg hele Paw Patrol-teamet på ditt neste oppdrag. Det er plass til to figurer i cockpit og fire bak. Når du er klar for å redde dagen vil Robopup-figuren hjelpe til for å få en vellykket redningsaksjon. Når oppdraget er gjennomført kan du gå inn for landing, enten som fly der du bruker de rullende hjulene i landingen, eller som helikopter der du svever inn for en rolig landing. 

Inneholder: 

  • Paw Patrol Air Patroller
  • Robopup-figur

Detaljer: 

  • Mål: 39 x 17 x 42 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (følger med)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6026623
EAN778988133231
MerkePaw Patrol
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.