Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Chase 5-i-1 Politi cruiser - med Chase-figur og flere kjøretøy - 50 cm

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 894,-
På lager
SKU
06206-73
   

Denne 50 cm lange politibilen har både lys og lyd og er utstyrt med flere forskjellige kjøretøy, til enhver redningsaksjon. Med et tastetrykk kjører helikopteret opp fra lasterommet. Bak cruiseren her en båt, forankret ved hjelp av en kontakt. To motorsykler kan settes ut på sidene som en katapult, bare trykk på knappen. Politibilen har plass til 6 hunder. Få mer realistisk politilek med lys og lyd-effektene med Paw Patrol Chase 5-i-1 politi cruiser.

Innhold:

  • 1 figur
  • 5 kjøretøy
  • 1 rakett-utskyter
  • 3 raketter

Detaljer:

  • Mål: 21,3 x 68,6 x 40,6 cm
  • Batteribehov: 3 LR44-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år

MERK: Kan kombineres med PAW PAtrol Action Pack Pups 3-pk (6024061 og 20067177)

Produktdetaljer
Modell6058329
EAN778988311370
MerkePaw Patrol
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.