Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Chase GoGlow Magic 3-i-1 nattlampe, lykt og prosjektor

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 284,-
På lager
SKU
05206-201
   

Unngå kjedelig leggetid og sett på magien med GoGLow 3-i-1 nattlys, lykt og prosjektor med Chase fra Paw Patrol. Gjør leggetiden til noe barnet ser fram til. Ta med deg Chase som fungerer som en lykt om du skal bevege deg fra et rom til et annet, eller lese litt før leggetid. Når du setter Chase ned på basen sin vil den lyse magisk, endre farger og prosjisere en fargerik scene av Paw Patrol-gjengen på veggen. La barnet gå i dvale med det magiske nattlyset.

  • Paw Patrol Chase 3i1 nattlampe, lykt og prosjektor
  • Demper lyset etter 10 minutter
  • Nattlykt med LED-lys og farger

Innhold:

  • 1 Paw Patrol Chase nattlampe

Detaljer:

  • Mål: 7 x 16 x 7 cm (DxHxB)
  • Batteribehov: 4 x AAA-batterier (ikke inkludert)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell278PWP01E
EAN5013138661437
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.