Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Chases redningssett - kjørebane med 1 eksklusiv Die-Cast Chase-politibil

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 296,-
På lager
SKU
03216-173
   

Gjør deg klar til å redde dagen med PAW Patrol Chase Rescue Set kjørebanen med 1 eksklusiv Chase Die-Cast politibil.

Kjør av gårde gjennom denne morsomme banen for å redde Chickaletta, og fiks Eventyrbuktens bro på denne PAW Patrol kjørebanen. Settet inneholder en utskytningsrampe og et avtagbart cruiser-kjøretøy. Sett Chase klar på rampen og slå ned for å sende Chase på oppdrag!

Se kjøretøyet kjøre rundt banen, og se en livbøye sprette ut for å redde Chickaletta i vannet når Chase har nådd bunnen av broa. For å repetere spenningen kan du enkelt løfte tilbake livbøyen, skyve broen ned og kjøre til redning igjen og igjen. Med den avtagbare cruiseren kan du kjøre rundt Eventyrbukten og gjenskape favorittscener fra den populære PAW Patrol serien. Banen fungerer med alle PAW Patrol metallbiler i skala 1:55 (kjøpes separat), og settet kommer med 1 eksklusiv Chase Die-Cast kjøretøy. 

 • Kjørebane med utskytningsrampe og avtagbar cruiser
 • Kompatibel med PAW Patrol Die-Cast kjøretøy i skala 1:55
 • Skyt ut bilen og se bilen kjøre i banen

Inneholder:

 • 1 Paw Patrol kjørebane
 • 1 Chase metallbil
 • 1 utskyter
 • 1 klistermerkeark
 • 1 instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: ca. 36 x 25 x 8 cm
 • Skala: 1:55
 • Alder: fra 3 år

MERK: Banen er kompatibel med PAW Patrol Die-Cast kjøretøy i skala 1:55.

Produktdetaljer
Modell20130062
EAN778988362143
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.