Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Dino Rescue Deluxe Vehicle Chase - figur, kjøretøy og dino-overraskelse

-29%

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

29%
Kampanjepris 155,- 218,- Du sparer: 63,-
På lager
SKU
06206-109
   

Dra på spennende dino eventyr med Chase fra Paw Patrol og hans dino redningskjøretøy! Dette unike kjøretøyet har tilbaketreknings-motor og kommer med Chase-figur og en mystisk dino mini-figur. Med dinosaur-inspirerte detaljer, verktøy og store hjul til å mestre et hvilket som helst terreng, er Chase klar for action. En ypperlig gave for barn fra 3 år og oppover.

  • Dra på dino-redningsaksjon med dette kjøretøyet med store hjul og dinosaur-inspirerte detaljer
  • Plasser Chase i kjøretøyet, trekk tilbake og slipp for å se Chase kjøre avgårde
  • Åpne pakken for å avsløre en dino-overraskelse

Inneholder:

  • Chase-figur
  • Dino Rescue Vehicle
  • Overraskelse-figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 22,9 x 22,9 x 9,5 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6059512
EAN778988305515
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.