Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

PAW Patrol Dino Rescue Deluxe Vehicle Rubble - Kjøretøy, figur og dino-overraskelse

-29%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 155,- Vår lavpris: 218,-
29%
Du sparer: 63,-
Få igjen på lager
SKU
10206-26
   

Dra på spennende dino redningsoppdrag med Paw Patrol-helten Rubble og hans Dino redningskjøretøy. Dette unike kjøretøyet kommer med en Rubble-figur og en mysterie-dinosaur minifigur. Kjøretøyet har store hjul og dinosaur-inspirerte detaljer, fungerende verktøy og tilbaketrekningsmotor. Dra bilen bak over gulvet og slipp, og se Rubble kjøre til handling.

  • Paw Patrol Dino Rescue Deluxe Vehicle Rubble
  • Kjøretøy med figur og dino-overraskelse
  • Kjøretøyet har store hjul og tilbaketrekningsmotor

Inneholder:

  • Dino kjøretøy
  • Rubble-figur
  • Mystisk dino-figur

Detaljer:

  • Mål kjøretøy: ca. 22 x 9 x 13 cm (LxBxH)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6059519
EAN778988305539
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.