Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Dino Rescue Deluxe Vehicle Skye - Kjøretøy, figur og dino-overraskelse

-29%

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

29%
Kampanjepris 155,- 218,- Du sparer: 63,-
På lager
SKU
10206-25
   

Dra på spennende dino redningsoppdrag med Paw Patrol-helten Skye og hennes Dino redningskjøretøy. Dette unike kjøretøyet kommer med en Skye-figur og en mysterie-dinosaur minifigur. Kjøretøyet har vinger og dinosaur-inspirerte detaljer, fungerende utstyr og tilbaketreknings-motor. Dra bilen bak over gulvet og slipp, og se Skye kjøre til handling.

  • Paw Patrol Dino Rescue Deluxe Vehicle Skye
  • Kjøretøy med figur og dino-overraskelse
  • Kjøretøyet har bevegelige vinger, og tilbaketrekningsmotor

Innhold:

  • 1 x Kjøretøy
  • 1 x Skye-figur
  • 1 x Mystisk dino-figur

Detaljer:

  • Mål: ca. 23 x 23 x 10 cm (HxBxD)
  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6059520
EAN778988305546
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.