Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Dino Rescue - Dino Patroller - motorisert kjøretøy med Chase-figur og dinosaur - 60 cm

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 894,-
Utsolgt
SKU
06206-112

Vær med Chase fra PAW Patrol på spennende oppdrag blant dinosaurene med Dino Patroller-bilen som er utstyrt med projektilutskyter og overdimensjonerte hjul for alle terreng!

Å redde dagen blir hakket mer spennende med det motoriserte Dino Patroller-kjøretøyet fra PAW Patrol Dino Rescue! Hopp rett inn i spenningen sammen med Chase fra PAW Patrol-gjengen. Den stilige og robuste bilen har plass til alle 6 valpene (kjøpes separat), og kommer med overdimensjonerte hjul, projektilutskyter, og en eksklusiv Chasefigur og en t-rex dinosaur. Gjør deg klar til nye, spennende oppdrag!

Når dinosaurene roper etter hjelp må du gjøre klart kjøretøyet og sette av gårde for å redde dagen. Plasser Chase og eventuelle andre valpekamerater i førerhuset, og eventuelt et Dino Rescue Deluxe kjøretøy (kjøpes separat) i bakre ende. Trykk på merkeskiltet på bilen og se bilen bevege seg! Med de svære hjulene er Dino Patroller klar til å erobre ethvert utfordrende terreng. Hjelp PAW Patrol-gjengen å oppdage dinosauren i nød ved å skyve på halen på t-rex slik at den åpner den store munnen sin. Dra ut på forhistoriske og actionfylte dinosauroppdrag sammen med PAW Patrol-gjengen! 

 • Kompatibel med Dino Rescue Deluxe kjøretøyene
 • Dino Patroller med plass til totalt seks valper
 • Overdimensjonerte hjul for alle terreng
 • Skyv på dinosaurhalen for å åpne munnen

Inneholder:

 • 1 Dino Patroller kjøretøy
 • 1 Chase-figur
 • 1 t-rex dinosaur
 • 2 prosjektiler
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: ca. 38 x 60 x 18 cm (HxBxD)
 • Alder: fra 3 år
 • Batteribehov: 6 x AA-batterier (inkludert)

Merk: Kommer med én PAW Patrol-figur. Andre figurer og kjøretøy kjøpes separat.

Produktdetaljer
Modell6058905
EAN778988316269
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.