Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Dino Rescue figursett med overraskelse - 6 figurer

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 386,-
På lager
SKU
03216-175
   

PAW Patrol-gjengen er klar for forhistoriske redningsoppdrag i denne Dino Rescue-figurpakken med 6 figurer og 1 overraskelse. Bli med dine favorittvalper og nye venner på spennende dinosauroppdrag. Settet inneholder 3 PAW Patrol-figurer i sine Dino Rescue uniformer, 3 dinosaurer og 1 mystisk dinosaur-overraskelse.

Når din Dino-venn er i trøbbel, trykk på figurenes skilt for å åpne og transformere valpenes ryggsekker. Press dinosaurenes haler opp og ned for morsomme bevegelser. T-rex sin munn vil åpnes og lukkes, Pterodactylen vil flakse med vingene og Triceratops løfter hodet opp og ned. Pakk ut overrakselsen for å avsløre en fargerik mini-dinosaur. Gjenskap dine favorittscener fra PAW Patrol-serien igjen og igjen med dette settet!

  • Med valpene Chase, Marshall og Skye
  • Beveg dinosaurenes haler opp og ned for bevegelser
  • Trykk på skiltene for å transformere ryggsekkene

Inneholder:

  • 3 PAW Patrol figurer
  • 3 dinosaurer
  • 1 dino-overraskelse

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6059774      
EAN778988324981
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.