Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol GoGlow 2-i-1 Chase nattbordslampe og lommelykt - slår seg automatisk av etter 10 minutter

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 164,-
Få igjen på lager
SKU
08217-23
   

Den perfekte nattbordslampa for PAW Patrol fans! Nå kan den populære, modige valpen Chase sitte på nattbordet ditt og være din følgesvenn om natten. Sett den modige politihunden på nattbordet og tenn det lune og betryggende lyset ved sengetid.

Nattlyset er ideelt for de små som ønsker en ekstra trygghet og støtte gjennom natten. Lyset slår seg automatisk av selv etter en liten stund. Denne praktiske lampen kan også brukes som en smart lommelykt, og den er slitesterk for små hender. Lampen er batteridrevet, og derav også bærbar og lett å veksle mellom nattlys og lommelykt. Den kule lampen består av Chase som sørger for at soverommet ditt er trøbbelfritt gjennom natten. Perfekt for PAW Patrol fans!

  • Bærbar
  • Slår seg automatisk av etter 10 minutter

Inneholder:

  • PAW Patrol Chase 2-i-1 nattbordslampe og lommelykt

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AAA (ikke inkludert)
  • Alder: fra 12 mnd
Produktdetaljer
Modell14335
EAN630996143353
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.