Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Hedbanz Junior familiespill - gjett hvem du er

-35%

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

35%
Kampanjepris 120,- Vår lavpris: 185,- Du sparer: 65,-
På lager
SKU
05206-108
   

Hva er jeg? I gjettespillet PAW Patrol Hedbanz trekker hver av spillerne et kort, uten å se hva som er på, og fester det til pannebåndene deres. Still ja- og nei-spørsmål for å finne ut hva eller hvem du er. I denne Hedbanz-versjonen er du en karakter eller dyr fra Paw Patrol. Gjetter du riktig, kan du trekke et nytt kort og fortsette. Gjetter du feil er det neste spillers tur. Hedbanz er et morsomt spill for både barn og voksen, og er perfekt for spillekveld med familien.

Headbanz-kategoriene er enkle slik at alle kan delta, både store og små. Barnet utvikler sine resonneringsevner med spillets enkle spørsmål og svarmetode, samt får kunnskaper om kritisk tankegang på en morsom måte.

Inneholder:

  • Pannebånd
  • Bildekort
  • Spillmatter
  • Instruksjoner

Detaljer:

  • Antall spillere: 2-4
  • Alder: fra 5 år
Produktdetaljer
Modell6059939
EAN778988326299
MerkePaw Patrol
Copyright © 2022 Lekekassen. All rights reserved.