Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
Black Deals avsluttes om:

PAW Patrol Julekalender med figurer og tilbehør

-33%

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Kampanjepris 230,- Vår lavpris: 342,-
33%
Du sparer: 112,-
Få igjen på lager
SKU
08223-1
   

Gå inn i høytiden på ekte PAW Patrols vis! I denne fullpakkede julekalenderen kan barna pakke opp en ny overraskelse med PAW Patrol- og juletema hver dag frem til jul. Åpne alle lukene for å finne 24 detaljerte samlerobjekt som passer perfekt til alle små PAW Patrol fans.

Adventskalenderens fremside kan brettes ut og forvandles til en koselig vinterland-bakgrunn med bål og snømotiv. Når høytiden nærmer seg, kan barna bruke sine nye figurer og tilbehør til å fylle bakgrunnen med alle de nye gjenstandene og late som de er i Adventure Bay.

PAW Patrol lærer barna alt om heltemot, fellesskap og problemløsning. Med hundene fra PAW Patrol og vennene deres er lekemulighetene uendelige. Ingen jobb er for stor og ingen valp er for liten for PAW Patrol!

Inneholder:

  • Adventskalender med utfoldbar bakgrunn i kartong
  • 24 overraskelser

Detaljer:

  • Alder: fra 3 år
Produktdetaljer
Modell6063791
EAN778988417560
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.