Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Lookout - Stort utkikkstårn med to figurer og kjøretøy - 75 cm

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 1 243,-
På lager
SKU
02183-104
   

Paw Patrol-gjengen er klar for oppdrag med dette imponerende utkikkstårnet som er hele 75 cm høyt!

Chase og Marshall kan ta heisen til toppen av tårnet for å se gjennom kikkerten om det er nye oppdrag de må løse. Rotér tårnet for å sende figurene ned i riktig kjøretøy, og gjør klar til utrykning! Tårnet har lyd, lys og karaktersetninger som sies for å gjenoppleve actionopplevelser fra den populære TV-serien.

Innhold:

  • 1 Utkikkstårn
  • 1 Chase-kjøretøy 
  • 1 Chase-figur 
  • 1 Marshall-figur
  • Tilbehør til figurer

 Detaljer:

  • Høyde tårn: 75 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (inkludert)
  • Alder: fra 3 år
  • Tårnet settes enkelt sammen

Merk: Andre Paw Patrol figurer og kjøretøy selges separat. PAW Patrol Basic vehicles passer til dette utkikkstårnet.

Produktdetaljer
Modell6037842
EAN778988679647
MerkePaw Patrol
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.