Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Paw Patrol Marshall kostyme 3-4 år - 104 cm

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 394,-
På lager
SKU
11172-102
   

De små kan nå kle seg ut som sin favorittredningsvalp med dette Paw Patrol Marshall kostymet. Marshall er en dalmatiner, og denne drakten kommer med de sorte prikkene som de er kjent for. Kostymet kommer med matchende hjelm og en spesiell ryggsekk.

  • Dette kostymet passer for barn i alderen 3-4 år
  • Størrelse: 104 cm
  • Sko følger ikke med
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskeanvisning: rengjøres kun med en fuktig svamp/klut
Produktdetaljer
Modell700514
EAN883028329342
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.