Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Paw Patrol Marshall kostyme 5-6 år - 116 cm

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 346,-
På lager
SKU
11172-107
   

Nå kan barnet ditt ta på seg rollen som Marshall, Paw Patrols egen brannmann. Drakten er som en dress og har et trykk av en politivest på forsiden. Resten er av drakten er hvit og sort for å etterligne Marshalls pels. Det følger også med en hatt med potelogo og ører.

  • Dette kostymet passer for barn i alderen 5-6 år
  • Størrelse: 116 cm
  • Sko følger ikke med
  • Materiale: 100% polyester
  • Vaskeanvisning: rengjøres kun med en fuktig svamp/klut
Produktdetaljer
Modell630719M
EAN883028212132
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2020 Lekekassen. All rights reserved.