Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Movie interaktiv figur med lyd - Chase på oppdrag - lyder og uttrykk fra filmen - 15 cm

-32%

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

32%
Kampanjepris 200,- 294,- Du sparer: 94,-
På lager
SKU
07216-9
   

Interaktiv Chase-figur, inspirert av PAW Patrol the Movie er klar for nye oppdrag med deg. Med lyder og uttrykk fra spillefilmen, og realistiske ansiktsbevegelser kan du gjenskape spenningen fra filmoppdragene. 

Spill ut redningsoppdrag inspirert av Paw Patrol the Movie med denne interaktive valpen, Chase. Med over 60 lyder og fraser, og autentiske detaljer tilbyr den interaktive figuren morsomme, nye måter å leke med din favoritthelt på. Chase reagerer på deg - trykk inn skiltet hans for å høre lyder og setninger fra filmen. Øynene hans blunker, og hode og munn beveger seg ettersom Chase kommuniserer med deg. Hjelp Chase på redningsoppdrag og press inn valpens sekk for flere lyder og setninger mens du drar på oppdrag. 

Inneholder: 

  • 1 Paw Patrol Movie interaktiv Chase-figur
  • 1 instruksjonsark

Detaljer:

  • Mål figur: ca. 15 cm
  • Batteribehov: 2 x AAA-batterier (demo inkludert)
  • Alder: fra 3 år

Når deres største rival, Humdinger blir ordfører i Adventure City og skaper kaos setter Ryder og de heltemodige valpene avgårde i høygir for å møte utfordringen. Mens en valp må ta et oppgjør med sin fortid i Adventure City finner laget hjelp fra en ny venn, den oppvakte dachshunden Liberty. Sammen må Paw Patrol kjempe for å redde beboerne i Adventure City.

Produktdetaljer
Modell6061495
EAN778988395516
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. All rights reserved.