Fri frakt over 1000,-* | Lave priser hele året | Lynrask levering

PAW Patrol Movie Marshall's transformerende brannbil med lys og lyd - figur og 2 vann-prosjektiler inkludert

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 794,-
Få igjen på lager
SKU
07216-13
   

Ultimat PAW Patrol redningsbil inspirert av Marshall sin transformerende brannbil fra Paw Patrol filmen, med lys og lyd,vannkanon og Marshall-figur inkludert.

Større og mer utfordrende redningsoppdrag krever det ultimate Paw Patrol redningskjøretøyet, Marshalls transformerende brannbil. Denne utrolige brannbilen gir liv til Marshalls kjøretøy fra Paw Patrol the Movie. Med episke transformasjoner, en utvidbar og roterende redningsstige, massiv vannkanon, blinkende lys og realistiske lyder, denne bilen er perfekt for dine Paw Patrol film-inspirerte eventyr og oppdrag. Sett inn Marshall-figuren og sett av gårde på redningsoppdrag. Det er plass til to valper i førersetet (andre figurer selges separat).

I likhet med Paw Patrol filmen har også denne bilen kule forvandlinger:

 • Løft av bakdelen, roter og utvid stigen
 • Stigen roterer 360 grader
 • Press knappen for å få fram prosjektil-utskyteren
 • Med lys og realistiske lydeffekter

Lad kanonen med en vann-projektil og rull ut for å redde dagen. For mer actionfylt Paw Patrol lek kan du samle flere Paw Patrol Movie figurer og kjøretøy for å sette sammen ditt ultimate redningsteam! PAW Patrol har full kontroll.

Inneholder:

 • Paw Patrol Movie transformerende brannbil
 • Marshall-figur
 • 2 prosjektiler
 • Redningstrampoline
 • 2 avtagbare stiger
 • Instruksjonsark

Detaljer:

 • Mål: ca. 36 x 52 x 15 cm
 • Batteribehov: 3 x LR44-knappebatterier (inkludert)
 • Alder: fra 3 år

Når deres største rival, Humdinger blir ordfører i Adventure City og skaper kaos setter Ryder og de heltemodige valpene avgårde i høygir for å møte utfordringen. Mens en valp må ta et oppgjør med sin fortid i Adventure City finner laget hjelp fra en ny venn, den oppvakte dachshunden Liberty. Sammen må Paw Patrol kjempe for å redde beboerne i Adventure City.

Produktdetaljer
Modell6060444
EAN778988331453
MerkePaw Patrol
Paw Patrol brannbil med episk forvandlinger akkurat som i filmen Paw Patrol brannbil med episk forvandlinger akkurat som i filmen

Sklie og redningsnett

Skli figurer ned stigens sklie og land på nettet.

Stigebil med utvidbar stige som roterer 360 grader Stigebil med utvidbar stige som roterer 360 grader

Roterende stige

Brannbilens stige roterer 360 grader og kan forlenges.

Med stor vannkanon som kan fyre av vannprosjektiler (2 stk inkludert) Med stor vannkanon som kan fyre av vannprosjektiler (2 stk inkludert)

Fyr av vannkanonen

En stor vannkanon fyrer ut vannprosjektiler.

Copyright © 2024 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.