Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

PAW Patrol Paw Patroller - Paw Patrol kommandosentral

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag.

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Prismatch Rask levering Gratis frakt over 1000,-
Vår lavpris: 743,-
På lager
SKU
24649
   

Barnet ditt vil ha det kjempe gøy med Paw Patrol Paw Patroller, som inneholder heis og et fullfunksjonelt kommandosenter. Åpne frontkabinen for å få plass til fire Paw Patrol-valper i forsetet, og last opp tre biler for transport. Når du ikke kjører kan du åpne opp lastebilen for å vise frem seks valper og deres kjøretøy. La Skye lande sitt helikopter på landingsplaten (Skye og helikopteret følger ikke med). 

Barnet kan høre Paw Patrol-lyder ved å trykke på en knapp.

Inneholder:

  • Paw Patrol Paw Patroller
  • Ryder-figur
  • ATV-kjøretøy
  • Klistremerker
Detaljer:
  • 3 x LR44 batteri
  • Kjøretøy som får plass i lastebilen bør ikke være større enn B9 x L12 cm
  • Alder: fra 3 år

Merk: Det følger ikke med valper eller deres kjøretøy. Disse kan kjøpes separat, passer med Paw Patrol basic vehicle - figur og kjøretøy.

Produktdetaljer
Modell6024966
EAN778988113936
MerkePaw Patrol
Alder3, 4, 5, 6, 7
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.