Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar
10 år med lave priser - se våre elleville bursdagstilbud her! 10 år med lave priser - utforsk bursdagstilbudene her!

PAW Patrol Paw Patroller kommandosentral med lyd - med Ryder-figur og ATV

Paw Patrol figurer, biler og kjøretøy, lekesett og utkikkstårn!

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 875,-
På lager
SKU
24649
   

Dra ut på større oppdrag med Paw Patroller med plass til flere PAW Patrol valper og kjøretøy. Kommandosentralen har lyd og kommer med Ryder-figur og hans firhjuling inkludert.

Paw Patrol til Paw Patroller. Paw Patroller er det mobile kontrollsenteret til Ryder og valpe-gjengen hans, og nå kan du endelig få med deg kjøretøyene til valpene når det er tid for redningsoppdrag. Kjør ATVen til Ryder inn på fremste dekk og sett hovedpersonen i førersetet. Nå gjenstår det bare å tilkalle valpene for neste oppdrag.

Åpne taket på Patroller-en og plasser de kjente valpene på sine plasser. Kjøretøyene deres får plass på ulike nivåer i kommandosenteret, og hvis du trykker på den røde knappen kan du høre kjente lyder fra den populære barne-tv serien. Paw Patrolleren kan transportere opp til tre kjøretøy med valper (selges separat), og når den åpnes opp er det plass itl seks kjøretøy. Legg ned luken bak og rull ut for nye spennende eventyr. I førerhuset er det plass til Ryder og tre valper. Det finnes også en praktisk rampe på langsiden av Paw Patrolleren og på innsiden kan de ulike plattformene heises opp og ned. Her er det plass til alle. Ingen valp er for liten ingen oppdrag for stort.

 • Trykk på knappen og hør kjente Paw Patrol lyder
 • Plattformer kan heises opp og ned
 • Landingsplass til Sky og helikopteret hennes
 • Førerhus med plass til 4 figurer
 • To ramper til utkjøring
 • Taket kan åpnes

Paw Patroller er en ypperlig gave til enhver Paw Patrol fan, eller barn fra 3 år som liker actionfylt lek og eventyr med figurer og kjøretøy. Med Paw Patrol kan barna utforske fantasien samtidig som de utvikler finmotoriske ferdigheter gjennom lek. Gjennskap favorittscenene fra Paw Patrol tv-serien og filmen, eller skap helt nye oppdrag og spennende eventyr. Samle flere Paw Patrol figurer og kjøretøy for det ultimate redningslaget, og begi dere ut på endeløs lek og moro.

Inneholder:

 • Paw Patrol Paw Patroller
 • Ryder-figur
 • ATV-kjøretøy
 • Klistremerker
 • Instruksjoner

Detaljer:

 • Mål: 70 x 20 x 14 cm (LxHxB)
 • Batteribehov: 3 x LR44 (inkludert)
 • Alder: fra 3 år

Merk: Det følger ikke med valper eller deres kjøretøy. Disse kan kjøpes separat, passer med Paw Patrol basic vehicle - figur og kjøretøy.

Produktdetaljer
Modell6024966
EAN778988113936
MerkePaw Patrol
Copyright © 2023 Lekekassen. Alle rettigheter reservert.