Denne siden bruker cookies for å fungere best mulig. Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies, kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Du risikerer da at enkelte funksjoner på nettsiden ikke vil fungere optimalt. - Lær mer - Jeg godtar

Paw Patrol Paw Terrain Vehicle

Paw Patrol - Bli med Ryder og alle valpene fra Paw Patrol på redningsoppdrag

Chase, Marshall, Rocky, Skye, Rubble og Zuma er klare til å redde dagen. Trenger du en ekstra hånd eller pote, ikke vær redd, Paw Patrol-gjengen er på vei! Paw Patrol er redningshunder i trening, og sammen med 10 år gamle Ryder legger de ut på eventyr. Paw Patrol-valpene er inspirert av yrker som brannmann, politibetjent, anleggsarbeider, renovasjonsarbeider, osv. Med figurer, figursett, biler, kjøretøy, utkledning, spill og mye mer kan du ta del i oppdraget, sammen med Ryder og valpene fra Paw Patrol.

Ryder er den 10 år gamle gutten som er leder for valpene i PAW Patrol, han kaller dem inn på oppdrag for deres utkikkstårn Lookout Tower og hjelper dem hvis de møter på hindringer underveis. Paw Patrol består av dalmatineren Marshall, schæferhunden Chase, blandingshunden Rocky, Zuma som er en labrador retriever, Skye en cockapoo og bulldoggen Rubble. De får gjerne hjelp på sine mange oppdrag og redningsaksjoner fra andre valper som huskyen Everest, chihuahuaen Tracker, Tuck og Ella som er golden retrievere, Rex en berner sennenhund og Liberty en langhåret dachs. 

PAW Patrol - Ingen jobb er for stor, og ingen valp er for liten!

Vår lavpris: 587,-
Vær rask! Kun 1 igjen på lager
SKU
24656
   

Paw Patrol er på farten med Paw Patrol jungle terrain-bilen. Bli med Ryder og hans papegøye-venn Matheo på deres jungeloppdrag. Baby Panther er i trøbbel og han trenger din hjelp. Plasser Ryder-figuren i Paw Patrol kjøretøyet, fest Matheo til takstativet og gjør deg klar! Du har funnet Baby Panther, legg han inn dyrekassen og bruk kranen til å få han enkelt ombord i bilen. 

  • Aktiver lys og lyd, og hast tilbake til basen.
  • Trykk på Paw Patrol-knappen for å aktivere lys og lyd

Inneholder:

  • PAW Patrol Paw Terrain kjøretøy
  • Ryder-figur
  • Papegøyen Matheo
  • Panter

Detaljer:

  • Mål: 20 x 6,5 x 13,5 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 (følger med)
Produktdetaljer
Modell6032668
EAN778988613917
MerkePaw Patrol
Copyright © 2021 Lekekassen. All rights reserved.